KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Kadra

Nauczyciele zatrudnieni w przedszkolu to wysoko wykształcona, wykwalifikowana i systematycznie doskonaląca się kadra pedagogiczna. Planowane sytuacje edukacyjne dają dzieciom, szansę poznania siebie w twórczym działaniu i uczeniu się.
Nauczycielki poszczególnych oddziałów uwzględniają, diagnozują potrzeby dzieci, ich style uczenia się, zainteresowania. Stosują nowatorskie rozwiązania edukacyjne, atrakcyjne metody pracy sprawiają, że uczenie się jest dla dzieci fascynującym odkrywaniem świata i wielką przygodą poznawczą.

 

DYREKTOR PRZEDSZKOLA

Lidia Sokalska - nauczycielka dyplomowana

 
NAUCZYCIELKI

Monika Dziubałtowska - nauczycielka mianowana
Katarzyna Grzelak - nauczycielka mianowana
Agnieszka Kowalska - nauczycielka mianowana
Joanna Kostrzewa - nauczycielka kontraktowa
Marta Śliwińska  - nauczycielka kontraktowa
Beata Reguła - nauczycielka mianowana
Joanna Kaczorowska - nauczycielka kontraktowa
Agata Skrzynecka - nauczycielka kontraktowa
Agnieszka Zielińska - nauczycielka dyplomowana

nauczycielka religii - Ewa Dąbrowska
logopeda - Aleksandra Grzelak
nauczycielka jęz. angielskiego - Malwina Klimczak

 

PRACOWNICY ADMINISTRACYJNI

Ewa Rosa - specjalista

PRACOWNICY OBSŁUGI

Brygida Mila
Bożena Piątek
Emilia Próbka
Joanna Wojtaniec
Barbara Hekner
Monika Kruk - szatniarka
Krzysztof Paczuski - pracownik gospodarczy

KUCHNIA

Jolanta Jakubowska - kucharka
Ewa Jakubowska - pomoc kucharki