KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Wydarzenia

Dmuchańce w przedszkolu

Nareszcie , wymarzone i wytęsknione atrakcje w ogrodzie przedszkolnym :) ...

W karnawale wielkie bale

Karnawał to miła tradycja przepełniona muzyką i zabawą, gdzie ważnym elementem tego okresu są bale.Bal karnawałowy dla przedszkolaków to dzień niezwykły, zawsze wyczekiwany przez dzieciaki wiele dni. Jest atrakcją bardzo lubianą przez dzieci, dostarczającą im wielu przeżyć i radości. Starszym przedszkolakom z gr...

Wizyta Mikołaja

Magiczny czas Świąt! Nasze przedszkolaki miały dziś dzień pełen wrażeń! Był Mikołaj, prezenty, czułości, świąteczne opowieści, życzenia i co najważniejsze wspólnie spędzony czas. Bardzo żałujemy, że w tym roku nie mogliśmy spotkać się z Wami - Rodzicami, wierzymy, że przyszły rok będzie dla nad bardziej przychyl...

Przedszkolaki , do hymnu

W naszym przedszkolu Narodowe Święto Niepodległości obchodziliśmy 10 listopada. Grupa dzieci 5 i 6 letnich przygotowała uroczystość, podczas której zaprezentowane zostały  wiersze i piosenki. Tego dnia  wzięliśmy udział w akcji ,,Szkoła, przedszkole do hymnu“. Dzieci z Panią Dyrektor i personelem...

Bal Jesieni

15.10.2020
Bal Jesieni

Bal Jesieni

15.10.2020

W naszym przedszkolu było dziś słonecznie, bajecznie i bardzo radośnie. Panie i dzieci ubrane w jesienne kolory i stroje. Dynie, wiewiórki, liski, wilki, jeżyki, muchomorki, panie jesień i inne przecudne stroje królowały podczas Balu Jesieni w starszych grupach. Dzieci wspólnie bawiły się, tańczyły...

Dzień Drzewa

12.10.2020
Dzień Drzewa

Dzień Drzewa

12.10.2020

12 października 2020 r. w naszym przedszkolu obchodziliśmy Światowy Dzień Drzewa. Kilkudniowe działania edukacyjne związane z tym tematem zakończyliśmy  wspólnymi zabawami i posadzeniem kolejnego drzewka w ogrodzie przedszkolnym. ...

Pasowanie na przedszkolaka

Jak co roku w ramach obchodów Ogólnopolskiego Dnia Przedszkolaka 21 września odbyło się w naszym przedszkolu „Pasowanie na przedszkolaka".Pogoda dopisała więc wszystkie dzieci bawiły się w ogrodzie przy wspólnych pląsach.Pani Beatka z grupy V za pomocą „czarodziejskiego ołówka" d...